Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

Мінеральна вода «Драгівська»

Мінеральна вода «Драгівська» - кращий спосіб профілактики дефіциту йоду!

драгівська мінеральна вода

dragivska

На гірському схилі одного з мальовничих куточків Закарпаття, біля підніжжя вершини полонинських гір Менчул, знаходиться драгівське родовище, з підземних резервуарів якого витікає цілюща лікувально-столова мінеральна вода «Драгівська».
Мінеральна вода «Драгівська» - це унікальний природний дар, цілющі властивості якого перевірені часом.
Ще в часи язичництва драгівське родовище згадувалось серед джерел мінеральних вод під назвою буркут, а карпатські русини називали його цілющим колодцем.лист про драгівську
Однак особливу популярність джерела вуглекислих вод у південно-східній частині Закарпаття - Марамороші, отримали в 16-му столітті. Завдяки постійному вживанню мінеральної води, з найдавніших часів і по сьогодні, жителі цього краю мають міцне здоров'я та довголіття.

Мінеральна вода «Драгівська» - одна з кращих представників вуглекислих хлоридно-гідрокарбонатних, натрієвих, борних вод з мінералізацією 4,0-7,1 г / дм3.
Мінеральна вода «Драгівська», проходячи природну фільтрацію, протягом багатьох століть, збагачується різними мінералами, набуває унікального складу і відрізняється неповторним смаком.
драгівські мінеральні водидрагівські мінеральні води
драгівські мінеральні водидрагівські мінеральні води





Мінеральний склад та фізико-хімічні властивості мінеральної води «Драгівська».

С к л ад
Концентрація іонів мг/дм3
Вплив на організм
Гідро-карбонати
НСО3?
1800-2300
Покращують процес травлення, регулюють функції шлунково-кишкового тракту
Хлориди
CI?
800-1700
Регулюють окисно-відновний баланс і водно-сольовий обмін в організмі, необхідні для утворення шлункового соку
Сульфати
SO42-
<40
Забезпечують нормальний синтез інсуліну, структуру і функцію з’єднувальної тканини, збереження нормальної структури суглобних поверхонь, очищують печінку, прискорюють процес травлення, впливають на ріст нігтів та волосся
Кальцій
Ca2+
100-150
Зміцнює кістки і зуби, поліпшує згортання крові, має протизапальну і антигістамінну дію
Магній
Mg2+
<40
Активізує обмін речовин, зміцнює м’язову тканину,захищає нервову систему, протидіє інфаркту
Натрій + Kалій
Na+K+1000-2000
Важливі елементи у воднево-сольовому обміні організму, беруть участь в регулюванні нервової і м’язової діяльності, регулює кров’яний тиск

Специфічні компоненти:

Йод
I-
< 1,59
Необхідний для роботи мозку, регулює функції щитовидної залози, забезпечує нормальний розвиток і функціонування інтелекту, підвищує рівень IQ, забезпечує гормональний баланс в жіночому організмі
Борна
кислота
H3BO3
80-300
Позитивно впливає на репаративні процеси у слизистій шлунково-кишкового тракту, жировий обмін

Маючи збалансований вміст мікроелементів, мінеральна вода «Драгівська» позитивно впливає на мінеральний обмін в організмі людини. Мінеральна вода «Драгівська» особливо корисна при станах, коли організм людини втрачає багато рідини, що призводить і до втрати солей (при надмірному потовиділенні і фізичних навантаженнях). У деяких випадках втрати рідини можуть досягати до 3-х літрів на годину. Ці стани вимагають компенсаторного вживання води, мікроелементів, щоб запобігти як зневодненню, так і недолік життєво важливих електролітів.

Лікувальні та профілактичні властивості

Мінеральна вода «Драгівська» сприятливо впливає на здоров'я, має комплексний характер, який спрямований, як проти окремих нездужань, так і на зміцнення організму в цілому:

• мінеральна вода «Драгівська» є унікальним профілактичним засобом для запобігання хвороб обміну речовин: при цукровому діабеті, ожирінні, сприяє зміцненню ендокринної системи;
• сприяє нормалізації процесів травлення;
• пом'якшує наслідки несприятливої дії хімічного і радіоактивного забруднення, виводить з організму токсини, шлаки, важкі метали;
• сприятливо впливає на електролітний обмін;
• нормалізує показники імунітету і збільшує опірність організму до хвороб;
• покращує загальне самопочуття, підвищує стійкість організму до стресів, знімає втому.драгівська - найкращий спосіб профілактики йод - дефіцитуПроблема дефіциту йоду в організмі – одна з найгостріших в світі. Зоб – захворювання щитовидної залози – наслідок недостатньої кількості вживання насичених йодом продуктів харчування. Практично все населення України потерпає від йод дефіциту. Найгостріше проблема відчувається в радіаційній зоні.
драгівська - карта йод - дефіциту

В Україні офіційно зареєстровано 15 млн. хворих на щитовидну залозу. За висновками Всесвітньої організації охорони здоров'я , пік захворювань на щитовидну залозу в радіаційній зоні наступить через 15-18 років після аварії на ЧАЕС, а це 2001- 2004 роки. Тому профілактика цих захворювань в теперішній час дуже необхідна.
"Драгівська" – найкращий спосіб профілактики йод-дифіциту !!!
Збагачена йодом мінеральна вода «Драгівська» створена самою природою для захисту здоров'я, є простим і найбільш доступним антирадіаційним засобом та засобом забезпечення потреб йоду в організмі.
Вживаючи щодня лише 200-300 мл мінеральної води «Драгівська», Ви забезпечите свій організм мінімально необхідною добовою нормою йоду, захистите себе від хвороб, будете бадьорі і життєрадісні.


Немає коментарів:

Дописати коментар