Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

ТИ НЕ ОДИН, якщо далеко від дому. Просто Заробітчанин

Такі разові картинки на кожну окрему поїздку виготовляємо  БЕЗКОШТОВНО  на замовлення будь-якому перевізнику.  
Це не сприймається як реклама тому що вони - РАЗОВІ але привертають до себе увагу на тлі численних об'яв сторінок будь-якої соцгрупи.  Тому відповідно їх можна поширювати у будь-яких соціальних групах також БЕЗКОШТОВНО.

INFOZA Інформація Заробітчанина у Європі і не лише


То ж якщо повернутися до наших баранів,  то  "пишіть у приват" на цих картинках - це ваш Viber із якого ви розсилаєте це повідомлення у різних тематичних соц. групах  і це, зрозуміло, - ваш клієнт за якого ви нікому нічого не платите.  Подібні картинки разові тому не сприймаються за рекламу... 
   Якщо ці ж картинки розсилають мої диспетчери, які працюють цілодобово (це диспетчери курортів Закарпаття),  то "приват" відповідно буде їх. В такому разі, за клієнта із нашої подачі, зрозуміло, сподіваємося на обговорену між нами комісію.  На жаль, ми не можемо бути альтруїстами, - "кусять всєм хоцеця". 
   Наш диспетчер відповідатиме клієнтові про все, що ви їх навчите. Як він це робить, ви завжди можете проконтролювати контрольним запитом чи дзвінком ...  Відтак він перекомутує уже проінформованого та готового стати вашим пасажиром клієнта безпосередньо на вас.
   Диспетчери також роблять помітки у вашій власній "електронній книзі маршрутів" за посиланням:
( https://bit.ly/Черкаси►№6869◄Прага ) на кожен рейс і на конкретно вільні місця.  Те саме можете робити і ви у своїй інтерактивній робочій книзі на що достатньо затратити 2-3 секунди свого дорогоцінного часу використовуючи свій  гаджет чи комп'ютер. 
   
  Цю реальну картину поїздок бачить будь-який клієнт без будь-якої реєстрації наживо тобто:  на якому конкретному рейсі які місця є вільні.  (до речі, дивитися може ЛИШЕ  від сьогодні і надалі але ніяк не назад... Це для тих, хто боїться інспекцій...)
   Кожен клієнт може також сам зробити запит на поїздку із вами у вашій власній електронній книзі маршрутів. 
   Ви. або ж наші диспетчери, відповідно, зв'язуються із замовником поїздки і уточнюють подробиці та, якщо потрібно за вашими умовами,  просять надіслати вам якусь передоплату на вказану вами карточку чи рахунок  Можна і без цього - остаточне рішення про кожного клієнта приймаєте ви особисто.
"Електронна книга маршрутів"  працює цілодобово ось уже 20 років.  Це наша власна запатентована у 2000 році розробка, до речі... 
Більш детально про це, та можливість розглядання співпраці із нами за вказаними нижче адресами:

Тримаймося! 
Допомагаймо один одному.  
Один для всіх, всі для одного!
Усім здоров'я і Божої благодаті! 
З повагою, Типовий Заробітчанин ... 

Приєднуйся до когорти простих заробітчан у Європі

"ТИ НЕ ОДИН, якщо далеко від дому"  




Немає коментарів:

Дописати коментар