Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

Мінеральна столова вода «Шаянка»

Торгова марка «Цілющі криниці» представляє абсолютно новий продукт – мінеральну столову воду «Шаянка»


Мінеральна вода «Шаянка» добувається неподалік Шаянського родовища мінеральних вод, але при цьому має більш м’який смак та помірний рівень мінералізації, що відрізняє її від лікувально-столової мінеральної води «Шаянська».

«Шаянка» - це природна мінеральна столова вода, яка має помірний рівень мінералізації (0,2–0,6г/л), легкий та приємний смак, тому її можна вживати щодня.
Шаянка іконкаМінеральна столова вода «Шаянка» рекомендована для регулярного вживання з метою профілактики та лікування багатьох захворювань. «Шаянка» містить збалансований комплекс мінералів, необхідних для організму людини, що робить її невід'ємною частиною нашого денного раціону. Півтора (два) літри «Шаянки» щодня оновлюють Ваш організм, даруючи чудове самопочуття та відмінний зовнішній вигляд.
Мінеральна столова вода "Шаянка" розливається безпосередньо біля джерела та проходить фільтрацію лише від механічних домішок. Завдяки цьому кремнієва вода "Шаянка" зберігає свою первозданну структуру і відмінні смакові якості.
«Шаянка» насичена такими корисними мінералами як магній, натрій, кальцій, калій та кремній, який вважається найголовнішим елементом молодості і краси. Кремнієва вода «Шаянка» уповільнює процеси старіння та покращує обмін речовин, що позитивно позначається на Вашій фігурі. Завдяки достатній кількості кремнію, в організмі людини засвоюється більше 70 життєво важливих вітамінів та мікроелементів. Курс питного споживання мінеральної води «Шаянка» забезпечує організм достатньою кількістю кремнію, покращує синтез колагену і кератину, зміцнює нігті та волосся та відновлює клітини шкіри.
За ступенем насиченості СО2 мінеральна столова вода ділиться на три види: «Шаянка» газована, «Шаянка» слабо газована та «Шаянка» негазована. Газована та слабо газована мінеральна столова вода «Шаянка» випускається в ПЕТ - пляшках об’ємом 0,5 л.; 1,5 л. та 0,5 л. – скло. «Шаянка» негазована – об’ємом 0,5 л.; 1,5 л.; 6 л., 18,9 л. та 0,5 л. – скло.
«Шаянка» відкриває новий погляд на мінеральну воду, даруючи щодня легкий і приємний смак у кожній краплі. Мінеральна столова вода «Шаянка» - запорука чудового самопочуття та міцного здоров’я.


Ексклюзивно для наших читачів, яких цікавлять гуртові закупки Шаянських мінеральних вод безпосередньо від виробника пропонуємо каталог продукції та прибизні гуртові ціни.  Детальніше можете обговорити по вказаному в кінці каталогу телефону 050 540 20 47 (Степан)  

Мінеральний склад та фізико-хімічні властивості мінеральної столової води "Шаянка"
СкладКонцентрація іонів мг/дм3Вплив на організм
Гідрокарбонати
НСО3-
100-250Покращують процес травлення, регулюють функції шлунково-кишкового тракту.
Хлориди
СI-
<50Регулюють окисно-відновний баланс і водно-сольовий обмін в організмі, необхідні для утворення шлункового соку.
Сульфати
SO42-
<100Забезпечують нормальний синтез інсуліну, структуру і функцію сполучної тканини, збереження нормальної структури суглобових поверхонь, очищують печінку, прискорюють процес травлення, впливають на ріст нігтів та волосся.
Кальцій
Ca2+
20-100Зміцнює кістки і зуби, поліпшує згортання крові, має протизапальну і антигістамінну.
Магній
Mg2+
<30Активізує обмін речовин, зміцнює м'язову тканину, захищає нервову систему, протидіє інфаркту міокарда.
Натрій + Каліій
Na+ K+
10-100Важливі елементи у воднево-сольовому обміні організму. Беруть участь у регулюванні нервової і м'язової діяльності, регулюють кров'яний тиск.
Специфічні компоненти:
Кремнієвакислота
H2SiO314 - 20Кремній уповільнює процеси старіння та покращує обмін речовин, зумовлює гальмування порушення моторики кишечника.
Мінералізація: 0.2-0.6 г/дм3

Немає коментарів:

Дописати коментар