Нами зацікавилися лічильник переглядів разів Залишайтеся з нами, ми працюємо для Вас! (команда туристичного рафтингу "По Тисі разом"

Природна питна вода «Шаянська джерельна»

Природна питна вода «Шаянська джерельна» - краща вода для підтримки  життєвої енергії.

шаянські джерельні питні води

«Шаянська джерельна» - це природна питна вода Карпатських гір з відмінними смаковими якостями, має оптимальну ступінь мінералізації - 0,6 г/дм3, що дозволяє використовувати її постійно без будь-яких протипоказань, застережень і обмежень.
шаянська джерельна питна вода
Природна питна вода «Шаянська джерельна» нормалізує процеси обміну в організмі, піднімає тонус, втамовує спрагу, має відмінні смакові якості, придатна для щоденного вживання, призначена для пиття та приготування їжі.
Артезіанське родовище «Шаянської джерельної» захищене від негативних впливів, за рахунок чого дана питна вода зберігає всі свої природні властивості і первозданну чистоту.
Природна питна вода «Шаянська джерельна» видобувається зі свердловини, яка знаходиться в екологічно чистому регіоні Карпатських гір, широко відомому знаменитим курортом «Шаян» та біосферним заповідником «Долина нарцисів», що знаходиться під охороною держави.
ДОЛИНА НАРЦИСІВ

Природна питна вода «Шаянська джерельна» має неповторний і збалансований хімічний склад, крім того вона:

• не містить іонів тимчасової жорсткості;
• має бактеріологічну стабільність;
• при кипінні не утворює накипу;
• при розливі не піддається ніяким хімічним процедурам;
• не проходить ніякої додаткової очистки;
• чудово виводить шлаки і токсини з організму, завдяки чому сприяє схудненню.
Природна питна вода «Шаянська джерельна» - унікальна вода по фізіологічному впливу на організм людини. При щоденному її вживанні поліпшується обмін речовин, процеси травлення та загальне самопочуття, а завдяки вмісту ідеально збалансованих макро- і мікроелементів природна питна вода «Шаянська джерельна» позитивно впливає на зовнішність людини, сприяє омолодженню організму.

Мінеральний склад та фізико-хімічні властивості природної питної води “Шаянська джерельна”

СкладКонцентрація іонів мг/дм3Вплив на організм
Гідро- карбонати
НСО3-
250Покращують процес травлення, регулюють функції шлунково-кишкового тракту.
Хлориди
CI-
50Регулюють окисно-відновний баланс і водно-сольовий обмін в організмі, необхідні для утворення шлункового соку.
Сульфати
SO42-
50Забезпечують нормальний синтез інсуліну, структуру і функцію з'єднувальної тканини, збереження нормальної структури суглобних поверхонь, очищують печінку, прискорюють процес травлення, впливають на ріст нігтів та волосся.
Залізо
Fe3+
0,1
Кальцій
Ca2+
50Зміцнює кістки і зуби, поліпшує згортання крові, має протизапальну і антигістамінну дію.
Магній
Mg2+
20Активізує обмін речовин, зміцнює м'язову тканину, захищає нервову систему, протидіє інфаркту.
Водневий показник, рН

6,0-8,0
Оптимальний рівень для організму людини.
Мінералізація: 0,2 - 0,6 г/дм3
   

Природна питна вода «Шаянська джерельна» містить сприятливо збалансовану пропорцію натрію, калію, магнію, кальцію і мікроелементів. Завдяки невеликому вмісту мінералів, при регулярному вживанні вона допоможе відчувати себе легко і відмінно освіжитися.
Таким чином, питна вода «Шаянська джерельна» забезпечить Ваш організм  оптимальним набором природних мінералів. Природна питна вода «Шаянська джерельна» - найкраща вода для Вашого денного раціону.
Пийте "Шаянську джерельну" та будьте здорові!

Ексклюзивно для наших читачів, яких цікавлять гуртові закупки Шаянських мінеральних вод безпосередньо від виробника пропонуємо каталог продукції та прибизні гуртові ціни.  Детальніше можете обговорити по вказаному в кінці каталогу телефону 050 540 20 47 (Степан)  

Немає коментарів:

Дописати коментар